Blog

 

Wil je uit eten in Amerika? Dan moet je dit weten.

Als je aan Amerika denkt, denk je al gauw aan eten, heel veel eten. Grote porties fastfood, daar denken we aan, toch? Voordat je uit eten gaat in Amerika, lees dat eerst even dit artikel, want in Amerika hebben ze toch net weer andere gewoontes als wij hebben hier in Nederland.

Grizzlybeer in Amerikaans nationaal park wederom beschermde diersoort

In het nationale park Yellowstone in Amerika is de grizzlybeer weer op de lijst met beschermde diersoorten geplaatst.

Kamperen op een authentieke Amerikaanse camping

Yosemite Pines RV Resort and Family Lodging is een authentieke Amerikaanse RV camping gelegen net buiten het prachtige Yosemite National Park in Californië. De camping ligt op slechts 30 minuten afstand van de westelijke ingang van het park.

Het mysterie van de bewegende stenen op Racetrack Playa in Californië

Een van de meest intrigerende mysteries van het Death Valley National Park in Californië is wel de glijdende rotsen bij Racetrack Playa. Dit is een opgedroogd meerbed.

New Orleans: een van 's werelds meest fascinerende steden!

Wie een rondreis door het zuiden van Amerika maakt moet zeker het prachtige New Orleans bezoeken! Deze stad staat bekend om haar rijke culturele erfgoed, vooral qua muziek en keuken, en is werkelijk van alle markten thuis.

Met Netflix mee door Nationale parken van Amerika

Netflix biedt jou een geweldige documentaire met spectaculaire beelden van verschillende Nationale parken van Amerika. Dus houd je van avontuur, en ben je in het bezit van Netflix? Kijk dan naar de documentaire:

Dinosaur National Monument

Zo’n 150 miljoen jaar geleden zijn door langdurige droogte veel dinosaurussen gestorven. Door overstromingen zijn hun botten bijeen gespoeld en terecht gekomen op de plek waar Green River en Yampa River samen komen.

Wupatki National Monument

Dit Nationale park staat bekend om zijn oude culturen en ligt in de staat Arizona, dichtbij de plaats Flagstaff. Een van de oudste overblijfselen die er gevonden is, is een speerpunt die ongeveer 10.000 jaar geleden door de Nomaden moet zijn gemaakt.

Sedona
22 april 2018

Sedona

Midden in het rots landschap dat, bekend staat onder de naam Red Rock Country, ligt de stad Sedona. Oorspronkelijk was Sedona niet meer dan een eenvoudig boerendorp.

Biscayne National Park

Het grootste deel van het Biscayne National park bestaat uit water, ongeveer 95%. De totale oppervlakte is 700 km2. Een smalle strook langs de kust en enkele kleine eilandjes bestaan uit land.