Blog

 

New Orleans: een van 's werelds meest fascinerende steden!

Wie een rondreis door het zuiden van Amerika maakt moet zeker het prachtige New Orleans bezoeken! Deze stad staat bekend om haar rijke culturele erfgoed, vooral qua muziek en keuken, en is werkelijk van alle markten thuis.

Met Netflix mee door Nationale parken van Amerika

Netflix biedt jou een geweldige documentaire met spectaculaire beelden van verschillende Nationale parken van Amerika. Dus houd je van avontuur, en ben je in het bezit van Netflix? Kijk dan naar de documentaire:

Dinosaur National Monument

Zo’n 150 miljoen jaar geleden zijn door langdurige droogte veel dinosaurussen gestorven. Door overstromingen zijn hun botten bijeen gespoeld en terecht gekomen op de plek waar Green River en Yampa River samen komen.

Wupatki National Monument

Dit Nationale park staat bekend om zijn oude culturen en ligt in de staat Arizona, dichtbij de plaats Flagstaff. Een van de oudste overblijfselen die er gevonden is, is een speerpunt die ongeveer 10.000 jaar geleden door de Nomaden moet zijn gemaakt.

Sedona
22 april 2018

Sedona

Midden in het rots landschap dat, bekend staat onder de naam Red Rock Country, ligt de stad Sedona. Oorspronkelijk was Sedona niet meer dan een eenvoudig boerendorp.

Biscayne National Park

Het grootste deel van het Biscayne National park bestaat uit water, ongeveer 95%. De totale oppervlakte is 700 km2. Een smalle strook langs de kust en enkele kleine eilandjes bestaan uit land.

De Bisti Badlands
23 februari 2018

De Bisti Badlands

In het Noorden van New Mexico ligt De Bisti Badlands wat een verborgen, kleurrijk en heuvelachtig gebeurd is middenin de high dessert.

In de toekomst reizen we door vacuüm buizen, met 1000 km/h.

In de toekomst uzelf verplaatsen via een hyperloop? In Delft denken ze dat dit kan. Afstanden zullen dan niet langer van belang zijn.

Goed voorbereid op reis met de volgende reis tips

Gaat u binnenkort op reis naar Amerika? Lees dan even deze tips door voordat u vertrekt!

It’s a nature lovers heaven

De Big Sur in Californië heeft werkelijk de mooiste landschappen en een legio aan verschillende soorten natuurgebieden.