Blog

 

De stroopwafel, van oorsprong een Nederlands product, maar nu ook populair in Amerika

De stroopwafel is een typisch Nederlands koekje, en je zou niet verwachten dat je deze ook in Amerika kunt kopen. Maar niets is minder waar. Dit heerlijke koekje is daar zelfs enorm populair!

Een wel heel Hollands plaatsje in Amerika; Pella

Middenin de staat Iowa ligt het plaatsje Pella welke geheel is ingericht naar de Hollandse Stijl. Dit hebben zij destijds niet zonder reden gedaan. Wij leggen je uit waarom.

Dit moet je zien tijdens je bezoek aan Boston.

Ga je binnenkort naar Amerika, en wil je tijdens je rondreis in Amerika een bezoek brengen aan Boston? Lees dan eerst even ons artikel vol tips!

Amerikaanse JetBlue Airline wil verbinding tussen de VS en Europa

JetBlue Airline wil een lijn tussen Europa en Amerika welke naar verwachting vanaf 2021 beschikbaar zal zijn. Vanaf dat moment zullen er dagelijks verschillende vluchten gaan vanaf en naar Londen.

Op vakantie in Amerika, maar ook een bezoekje brengen aan Canada over land?

Ga je op vakantie naar Amerika, maar wil je ook een bezoek brengen aan Canada met de auto? Wij hebben uitgezocht welke regels er dan gelden.

#Neveragain
28 januari 2019

#Neveragain

Een massaschietpartij op een middelbare school in de VS heeft er voor gezorgd dat een aantal studenten zijn verandert in activisten tegen het Amerikaanse wapenbeleid.

Wat is de slechtste luchthaven van Amerika?

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent grote drukte op de luchthavens in Amerika. Als je naar huis gaat om kerstmis te vieren, of oud & nieuw, kun je te maken krijgen met vertragingen, annuleringen en andere kwesties welke problemen kunnen veroorzaken tijdens je reis.

Wat is volgens de Amerikanen nou het ultieme kerstgevoel?

Wij Nederlanders hebben het altijd over ‘het kerstgevoel’. Voor iedereen betekent dit weer iets anders, dit kan per persoon verschillen. Maar is het kerstgevoel voor de Amerikanen heel anders als die van ons? Wij gingen op onderzoek uit!

Wil je uit eten in Amerika? Dan moet je dit weten.

Als je aan Amerika denkt, denk je al gauw aan eten, heel veel eten. Grote porties fastfood, daar denken we aan, toch? Voordat je uit eten gaat in Amerika, lees dat eerst even dit artikel, want in Amerika hebben ze toch net weer andere gewoontes als wij hebben hier in Nederland.

Grizzlybeer in Amerikaans nationaal park wederom beschermde diersoort

In het nationale park Yellowstone in Amerika is de grizzlybeer weer op de lijst met beschermde diersoorten geplaatst.