Blog

 

In de toekomst reizen we door vacuüm buizen, met 1000 km/h.

In de toekomst uzelf verplaatsen via een hyperloop? In Delft denken ze dat dit kan. Afstanden zullen dan niet langer van belang zijn.

Goed voorbereid op reis met de volgende reis tips

Gaat u binnenkort op reis naar Amerika? Lees dan even deze tips door voordat u vertrekt!

It’s a nature lovers heaven

De Big Sur in Californië heeft werkelijk de mooiste landschappen en een legio aan verschillende soorten natuurgebieden.

Hawaii natuur
01 december 2017

Hawaii natuur

Bij Hawaii denkt u meteen aan de parelwitte stranden, palmbomen en heerlijke cocktails op het strand. Maar Hawaii heeft nog veel meer te bieden!

Thanksgiving Day 23 november 2017

De meeste mensen hebben wel eens van Thanksgiving Day gehoord. Maar weinig mensen weten hoe het ontstaan is en waar ze vroeger precies dankbaar voor waren.

Directe vlucht naar Salt Lake City

Utah garandeert dat je binnen 12 uur vanuit Amsterdam op je wintersportbestemming in Utah kan zijn. Josée en Else van de website wintersportcanadaamerika.nl hebben dit getest.

New York City Marathon
04 november 2017

New York City Marathon

Op de eerste zondag van november wordt de New York Marathon gehouden waar jaarlijks zo'n 50.000 mensen aan mee doen.

Halloween
26 oktober 2017

Halloween

31 oktober wordt er in Amerika Halloween gevierd. Ook in Nederland wordt dit feest steeds populairder. Maar wat wordt er precies gevierd? Wij leggen het je uit.

Sisterhood of Travelling
25 oktober 2017

Sisterhood of Travelling

Maak kennis met de twee zussen Chantal en Natascha die de website Sisterhood of Travelling hebben opgericht in 2015. Met als doel: “Omdat wij denken dat wij jou kunnen helpen met jouw volgende reis. De site staat vol met tips & tricks en we hopen dat je hier iets aan zal hebben.”

Just Live Blog!
18 oktober 2017

Just Live Blog!

Negen dames en één heer ( Stéphanie, Esli, Maruschka, Kelly, Rieneke, Lynn, Naomi, Kristien, Amanda en Amparo) zijn verantwoordelijk voor de website Justliveblog.nl. De meesten van deze mensen hebben iets gemeen met elkaar namelijk; ze hebben allemaal een chronische aandoening in verschillende gradaties.