08 juli 2018
Terug

Met Netflix mee door Nationale parken van Amerika

Netflix biedt jou een geweldige documentaire met spectaculaire beelden van verschillende Nationale parken van Amerika. Dus houd je van avontuur, en ben je in het bezit van Netflix? Kijk dan naar de documentaire: ‘National Parks Adventure’.In Amerika kan werkelijk alles wat je je maar kan bedenken qua activiteiten in de natuur. Denk bijvoorbeeld eens aan hiken, klimmen, fietsen, backpacken, kajakken en raften. Dat komt mede doordat de Nationale parken in Amerika zo ontzettend divers zijn. Elk park heeft weer zijn eigen soort landschap en natuur. Ben je al eens in Amerika geweest, en ken je de natuur, dan weet je hoe divers dit kan zijn.

 

Wildernis van Amerika

In de documentaire ‘National Parks Adventure is vooral de wildernis van Amerika goed te zien. Je wordt meegenomen over verschillende soorten paden in de parken en je waant je echt op avontuur door Amerika. Het National Parks Service draagt als sinds 1926 zorg voor de ruim vierhonderd Nationale parken en monumenten in Amerika. 

Al zeker honderd jaar zijn Nationale parken zoals; Arches, Bryce Canyon, Crater Lake, Grand Canyon, Yellowstone en Yosemite een levend monument voor uitgestrekte en ongerepte natuur en landschappen die Amerika in haar bezit heeft. Dit is de eerste keer dat de Nationale parken op grootbeeld te zien zijn. 

 

Conrad Anker 

De bergbeklimmer Conrad Anker is de man die je meeneemt door alle Nationale parken samen met kunstacademie studente Rachel Rohl en fotograaf Max Lowe. Met z’n drieën laten ze je de meest adembenemende plekken in de Nationale parken zien, al fietsend, wandelend of klimmend. Ze leggen je uit waar je welke activiteiten het beste kunt doen.

 

Geen Netflix

Heb je geen Netflix? Geen probleem! Deze fantastische documentaire draait ook nog steeds in het Omniversum, dit is een grootbeeldfilmtheater in Den-Haag.  Door geavanceerde techniek worden films op een zeer groot koepelscherm geprojecteerd. Ook maken ze gebruik van een geweldig geluidssysteem wat de beleving nog eens positief versterkt. 

Meer weten over een van de nationale parken? Lees dan alles over Rocky Mountain National Park.
Met Netflix mee door Nationale parken van Amerika